Jumaat, 8 Mac 2013

Abnormal Feeling :D



Andaikan saja Dalam Diri ini ada Button Delete ,, suda lama rasanya aku tekan button 2 .. Biar Hilang semu Fail kenangan pahit manis … Biar Hilang kesemuanya,Biar hati ni sentiasa kosong,Biar jiwa ni sentiasa aman ,tenang .. Hidup bebas tanpa perasaan  yang satu ”itu” .. seperti ini ..


Cuma klik yes … semuanya t’delete xda satu pun yang tinggal .. Sebab kita bukan mesin  la kita xda button Delete,tapi kita ada hati yang x mudah mengalah , ada kotak fikiran yang menyimpan memori , dan bukan mudah untuk kita buang macam sampah,setiap saat moment 2 berputar dalam minda .. mungkin sebab …

sUnyi ??? Benarkah Sunyi ... Mungkin la tu kan .. 



# Jangan Biarkan Diri Terus Diselubungi Kesunyian ! XD 

0 comments:

Catat Ulasan

K-ON

k-on photo: MrKapre-1 MrKapre-1_zps17081628.gif