Jumaat, 15 Februari 2013

Wedding ... Wedding !!




Hello Everyone yang baca This Blog ! macam setahun sekali jak rasanya aku update blog ni hoho  Bukan sebab aku bizi,masa sebenarnya banyak sangat terluang sampai xdpt m’update tasi-kan  blog ni .. kenapa ?? sebab xda benda pun mau dikongsikan ,Bila da start m’update ada la benda mau di kongsi Apaka dya ?? haaa .. Lets check it Out! 


Aku & Geng keras merangkap BFF (Bell) 

Bersama Adik bell 


Ditemani Jejaka Cilik 

Sekali Lagi with Them 

Selepas Akad Nikah 

Yaei,Sue & me !

kak Lia ,Bel .. & ujung tu sda kenal kan :D 

Pelamin for Sanding Bhagian Lelaki 

Selesai akad , tgu makan tyme nii 

Mempelai di Rai Dgn B'Zanji .. lepas tu baru  Acara Merenjis( Bhgian llki)

Raja Sehari :)

Potong kek Pulut  

Bel with Mimie 
Haa .. itu la aktiviti aku sejak bulan disember 2012 sampai januari 2013 ! kerja aku m’hadirkan diri di majlis kawin orang .. y baju pink tu masa wedding kazen pompuan c bel, lepas tu y baju Biru tu tyme wedding Abg c bel pula .. who is bel ?? she is my Bff (GJ)  .. family dya da mcm family aku .. sepanjang majlis abg dya ni  .. aku busy kan diri bantu apa y boleh aku buat .. semua kerja aku buat okeyh , Potong daging,kupas kentang,goreng ikan y b’kilo bnyknya weyhh ... herghh .. lepas tu,potong sosej,goreng nuget, cuci pinggan mangkuk .. pokoknya .. semua kerja aku buat .. Cuma kerja ringan2 jak la .. masak tuk wedding .. tu Tugas “Orang lama” la hehe ... Aku mmg x berani buat ,rumah aku sendiri aku x masak , ni kan pula d majlis kawin .. agak-2 la kan haha ..  Ini Experience y x dpt aku lupa bila Family kawan ble jadi macam family sendiri ! memang best, klu ada Family kawan mau kawin lagi lepas ni aku sedia menawarkan diri b’kampung d uma durang hehe .. best dpt menolong,mcm2 benda boleh tau ! .. Latihan jadi wanita Sejati .. haha :p (Ohh peliss,PoyO btl ayat aku ) .. Ok laa


# For the Bride .. Semoga Bahagia & berkekalan hingga Hujung Nyawa !
#For me .. Err,,Rajin-2 pergi Dapur :P hehe
#For Anyone y read my Blog ... Be happy & wait for my next Entry .. J klu ada la .. 

0 comments:

Catat Ulasan

K-ON

k-on photo: MrKapre-1 MrKapre-1_zps17081628.gif