Rabu, 5 Disember 2012

I'm Already Got Driving License !



Hoorey .. Hooreyy !! happy pla aku … lalala Of course la happy .. Lesen Da kuar ! ..7 bulan jugak penantian ni .. usaha keras tuk dapat lesen ! Ohhmaaii haha .. orang lain amk 1-2 bulan seja , tapi aku haa b’bulan-2 .. lepas tu hmmmm Semua Ujian QTI/JPJ aqu amk 2x except ujian Komputer !!! aiYoo .. Duit pun B’ganda keluarnya .. n my Mom Orang yang paling bising bila aqu x p belajar driving,belum amk apa-2 ujian ! yess .. kena bebel okeyh … aku x p sbb before nii aku busy kerja .. penat .. hujung minggu pla date ngn Lovely kazen ! Lovely Fren GJ ! .. that’s why .. t’tangguh mangguh Study driving nii




Tapi sekarang ,, aku da ada lesen ! bebas bawa keta even ,, sebenarnya aku masih x berapa pass ngn stereng n always “makan jalan” ! .. tapi masih boleh control la …selama lesen kuar ni xda lagi Excident okeyh ! mksudnya .. aku ni pemandu Berhemah la jugak … haha ! ( Hemah la Sangat ) ..

Dalam aqu B’hemah nii Ada jugak orang y x yakin ngn aku .. sapa ?? haaa .. kakak aku la ! Oopss … Dya lagi … haha ( I’m sorry ) .. klu dya ngn aku .. dya rela Drive sendiri ! .. nyampah .. Aku bawa kazen n kawan aku x mati Pon .. dya sorang jak takut betul klu aku y drive …sebelum ni aku xda lesen bawa my Mom , ok seja pun .. My Mom yakin aku boleh .. sebab my Mom y guide masa tu , salah sikit kena Marah kaw-2 jugak la !! :’(  ahaa ..

Kenapa my sister tkut klu aku drive ??t’tya-2 myb kan .. Sebenarnya Ada kisah Antara aku&Dia ni .. Pernah sekali kakak aku ni ajar aku driving .. masa drive on the way balik uma tu,aku xtau apa aku buat tiba-2 dya menjerit ! aku pun tekejut .. lalu t’naik la ke bahu jalan dgn semena –menanya .. perghh .. lepas insiden 2 dya xmau ajar aku lagi haha … That’s why la dya Takut betul klu aku yang Drive ! ..


2 comments:

Shiqin Sunshine berkata...

wahh tahniah tahniah...huhu ^________^ best kan dah dapat lesen!

ain myra berkata...

Shiqin tq ! .. aha .. mmg best da dpt lesen ni .. x takut Polis da hehe :)

Catat Ulasan

K-ON

k-on photo: MrKapre-1 MrKapre-1_zps17081628.gif