Isnin, 10 Disember 2012

Aku jatuh moTor !


Aku rajin Update Blog Likeskooltyme ! … December ni aku habiskan masa dengan member-2  terdekat,lepas tu berkampung d trek motor ..oOpss aku bukan bawa motor mcm F1 or Moto GP tu okeyh …


Motor camni la aku pakai 
Aku belajar Motor sebenarnya ,amk Lesen lagi laa .. kena habiskan jugak cepat X tahan da hari-2 kena dtg .. Apa yang aku mau sampaikan .. Satu Al-kisah kejatuhan aku semasa tgh belajar motor ni .. Ari tu suda pena jatuh sekali sebelum raya klu x silap tapi aku x buat entry la  ,, masa tu di selekoh aku x pndai lagi handle paddle motor tu … pastu t’agak-2 m’belok .. padan la muka .. dari takut jatuh akhirnya Jatuh jugak ! Lalala ..

Ada satu trainer nii, brader-2 la klu ada dya .. aiyoOo .. tebalkan muka seja la.. x pa Aku perempuan jatuh motor perkara biasa la tu kan haha ( malu Weiii ), masa aku jatuh dya ckp “ jatuh sudah kan,Naa pndai la tu  x lama” .. y ni first tyme jatuh y terbaru pla Kemarin petang .. setelah lama x dtg, aku jelmakan diri di sana .. aku pergi petang sbb ptg x ramai y bljr aku suka la xda orang tgok .. 

ok lah  pendek kan cita .. Masa aku tengah cuba-2 meniti di titian lurus trek tu .. aku t’turun pastu mau naik semula ke titian tu xdpt and  aku pun xdpt kawal paddle dgn x semena-menanya aku terjatuh “******* “ xtau la bunyi jatuh motor acaner .. pndai-2 la pikir hoho

Lebih kurang gini la aku jatuh .. :D
sakit juga jatuh ngn Motor nii .. habis kaki aku t’hempap ! tpi aku ok xda luka mana-2 pun.Lepas jatuh, aku mau angkat motor tu balik tapi berat,pengajar pla x tgok aku p duduk d kntin pla b’bual … aku Hon-2 pun x dgr … 2x Hon pun masih x dgr .. aiYoO … last-2  ada jugak la y perasan aku jatuh baru panggil pengajar aku tu minta tolong ..

Yang best nya sini ,haaa  .. motor y aku jatuhkan tu terus rosak .. xleh hidup ! hahaa .. habis jahanam harta Akademi memandu aku kerjakan … oleh kerana aku ni berjiwa kental… suda jatuh pun masih mau teruskan belajar,aku sambung lagi bawa motor dgn motor yang lagi 1 ..kali ni baru ada pengajar y tgok aku,n bagi tunjuk ajar .. That’s all .. * Clap sikit * :D penat merapuh nii  … Eheekkss

#December nii amat busy dgn Motor … haihh .. Xtau bila QTI/JPJ pla kali nii .. laluan-2 trek pun x lepas lagii ..terpksa merajinkan diri belajar sampai kuar lesen Motor .. wish Me Luck !! J

1 comments:

AINNUR AFIQAH berkata...

salam , hye awak , thanx sebab follow blog kiter yg tak cantek tu , btw , blog awak cantik sangat , done follow awak :)

Catat Ulasan

K-ON

k-on photo: MrKapre-1 MrKapre-1_zps17081628.gif