Jumaat, 12 Oktober 2012

^ Adik Adam Syukri ^



Entry ni sekadar p’kongsian .. bagi yang sudah tahu 2 ,, apa kata hulurkan sumbangan pada adik ni … walaupun Adam syukri bukan adik aku ,tapi dia ni saudara seislam, tgok la ujian yang maha Esa bagi dekat Dia yang masih kecil ni  yang x melihat dunia lagi .Ibu nya redha .. Sumpah … aku sedih tahap gaban tengok video ni .. Ibunya cakap “Adam bukan anak yang m’bebankan tpi anak yang baik “… Aihh .. sedihhh !! Huuu … meleleh airmata nii .. Mudah2an umur Adam pnjang .. mari kita ramai2 Tolong keluarga dia ni Doakan kesejahteraan adam, perit tgok hos dimasukkan dalam rongga hidung,mulut dya .. adam x boleh b’suara. Mcm mana mau tau dia kesakitan ka x .. Kecik lagi dia nii … ya rabb ..

tgok Video Ni ..




Ahmad Adam Syukri yang telah mengalami masalah gangguan saraf otak sejak lahir.Sumbangan boleh disalurkan kepada ibunya :

Noraisah Mohamad Malena
02040007292201 (CIMB)
161136331818 (MAYBANK)

#Notetomyself .. Ingat masih ada orang lain yang lebih susah,lebih berat ujian drpd-Nya.






Rabu, 10 Oktober 2012

Tamil Songs

Entry ni video lagu tamil seja .. haha , jangan hairan,jgn ketawa .. aku memang layan movie tamil ! Cuba dengar and nyanyi sekali la haha … ( T’belit lidah ) hei3x .. b’gaduh urat-urat dalam lidah ni hahaha … b’cakap Malayalam punya pasal :p




Hero lelaki tu nama dya Jeeva and that heroin nama dya Shreya saran .. tengok ~~ nama diorang ni pun aku tau .. sah la aku ni peminat Tamil movie kan2x ??

Mesti ada orang meluat baca entry nii .. ! kakak aku la haha … peminat Korea vs Tamil. Korea 2 Harap muka pakai plastic surgery, tamil x Plastik,original ok.. Tuff2x lagi, Biarpun itam2 .. Macho jugak lalala .

Korea tu hmm,, klu Hero nangis ..So sweet la terus .. Tengok hero tamil macho giler,klu bahagian aksi sudah naaa .. terserlah kejantanan .. hak3x .. hero sudah mati pun ble hidup balik Klu cerita tamil ni…

# Ok …ini seja la..bisa ku Kongsi ….The Tamil Songs .. y x minat,x layan menatang ni,, try la sekali muahaha .. aku pun x minat korea,Cuma ada 2-3 cerita korea tu aku layan jugak la.. 

[] Feeling []



Seriously aku xda mood ! … Feeling ?? aku memang xda perasaan sekarang ni.. kosong- Kosong …. ( Lagu najwa ) .. ahh ! bagus lagi nyanyi lagu hindustan skang ni,, t’hibur jugak … hoho ~~



Seandainya ada Button delete dalam body ni .. aku klik jak YES ! … Semua feeling pun Hilang, jadilah manusia yang xda perasaan. Klu disamakan dengan robot ,boleh la jugak .. robot mana ada feeling,kepala hotak jak kena program .. ni manusia Ada Hotak ,, tpi Xda perasaan .. hahai .. macam mana la hidup xda perasaan ni ?? ada ka manusia macam ni .. ada rasanya … yang suka buang anak tu la .. xda perasaan ! ROBOT .. Suka2 seja Buang anak , D tong sampah,dalam tandas ..lagi dahsyat Buang dari tempat tinggi …. Ya rabb … Ingat 2 anak patung ka ???! Stupida !

Alahaiii .. aku terlebih feeling suda ni .. daripada xda feeling tiba2 panas Sebut orang yang suka Buang anak ni ? myb orang yang buat cam ni dulu makbapa dya pernah terniat buang dya .. tapi x sampai hati.. ( Stop buat andaian ) Aku bukan penganalisis jenayah-mayah nii …

#Oh..Feeling,,plz get well soon ..[


K-ON

k-on photo: MrKapre-1 MrKapre-1_zps17081628.gif